Microneedling

Microneedling

MICRONEEDLING MED FILORGA NCTF ANTI-AGEING VITAMINCOCKTAIL.

Microneedling är en behandling som effektivt förbättrar huden, minskar fina linjer, slapp hud och ger dig samtidigt lyster. Vi arbetar med micropen som  är en avancerad nålteknik med 9 tunna steriliserade nålar som skapar micro kanaler i huden (epidermis). Med hjälp av dessa små kanaler kan näringsämnen (53 st näringsrika ämnen) i NCTF sjunka in i huden på djupet. Microneedling är även ett effektivt sätt att förbättra hudkvalitén och minska ärr. Efter en behandling med Flilorga NCTF kan huden kännas fastare och ge en lyster som även kallas för skinboost.

 

  • Förlorad lyster
  • Fina linjer & rynkor
  • Akne & acneärr
  • Stora porer
  • Slapp hud
  • Ojämn hudtextur

Innehåll

12 Vitaminer: A, B, C, E vitaminer som stimulerar livsviktiga cellfunktioner. 23 Aminosyror: som ökar produktionen av proteiner (kollagen & elastin). 6 Enzymer: Sätter ingång en kemisk reaktioner i huden och skapar liv. 5 Nukleinsyror: Som aktiverar cellulär kommunikation. 6 Mineraler: Förebygger mineralbrist. 1 Antioxidant: Som stoppar fria radikaler.

Hur funkar det?

Behandlingen påbörjas

2-3 Dagar

Efter behandlingen

De första 2-3 dagarna kan du uppleva en rodnad i ansiktet som sedan lägger sig, detta är helt normalt efter din microneedling behandling. Det du skall tänka på är att inte tvätta av ansiktet minst 12 timmar efter behandlingen för att låta vitamincocktailen ligga kvar i huden och arbeta. Du skall även undvika att sminka sig 12 timmar efter behandling och hålla ansiktet rent de första 12 timmarna, det vill säga, byt gärna örngott och tvätta av ansiktet om det känns nödvändigt med en ny och ren handduk.

Du får en kostnadsfri konsultation innan din behandling där du och din behandlare går igenom hela processen, en hudanalys inför behandlingen och även en hälsodeklaration.

2-3 Dagar

Behandlingsresultat

För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar med 2-4 veckor mellanrum. Det går även att komma på en enstaka behandling för uppfräschning (touch up) av huden eller för att behålla resultatet.

Du kan även kombinera med Filorga Skin Perfusion, vår kliniska hudvårdsserie för optimala resultat som du tillsammans med din behandlare kan skräddarsy efter ditt behov.

Frågor?

Vi vet att man kan ibland frågor eller är osäker på något gällnade våra behandlingar. Eller vad som passar just dig. 

Ring oss

(Endast tidsbokning) Telefontid: mån-fre mellan 12.00 och 15.00

Maila oss

info@the-clinic.se