Hårborttagning

Hårborttagning

När det gäller hårborttagning, anser vi att vår maskin är en av de bästa lasermaskinerna för permanent hårborttagning i världen. Vår lasermaskin, Soprano ICE Platinum, är tillverkad av ALMA Laser USA. Denna lasermaskin anses vara en av de bästa på marknaden på grund av dess teknik som den använder sig av, tekniken kombinerar tre olika laservåglängder, 755 nm, 810 nm och 1064 nm.

Dessa tre våglängder, tillsammans med kombinationen av absorption och penetrationsnivåer, ger en mycket effektiv och snabb resultat för permanent hårborttagning, och allt detta sker i ett enda innovativt handstycke.

Boka en kostnadsfri konsultation Soprano Ice Platinum (15 minuter)

Säker behandling

Många kliniker runt om i världen använder sig av en hårborttagningsmetod som har utvecklats av Alma Laser. Det som särskiljer denna metod är att det är den enda metoden för hårborttagning med laser som i stort sett är smärtfritt, och detta är kliniskt bevisat. Soprano ICE Platinum använder sig av just denna metod som effektivt skadar hårsäckarna genom en gradvis upphettning av läderhuden till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar att håret växer tillbaka. Denna metod ger en mycket säker och bekväm permanent hårborttagning och undviker att skada den omgivande hudvävnaden.

Bra kylning möjliggör en smärtfri behandling

Maskinens kylningsmetod är kraftfullt och förhindrar ytliga brännskador och ger en mycket effektiv permanent hårborttagning. Den starka kylningen möjliggör en smärtfri behandling samt en försiktig uppvärmning med hjälp av maskinens höga repetitionshastighet som avger korta impulser djupt in i läderhuden. En heltäckande behandling på området garanteras då maskinens applikator använder sig av så kallade in-motion-tekniken, som innebär att handapplikatorn flyttas upprepande gånger runt på behandlingsområdet.

En väldigt avancerad maskin

Denna lasermaskin anses vara en av de bästa på marknaden på grund av dess teknik som den använder sig av, tekniken kombinerar tre olika laservåglängder, 755 nm, 810 nm och 1064 nm. Dessa tre våglängder, tillsammans med kombinationen av absorption och penetrationsnivåer, ger en mycket effektiv och snabb resultat för permanent hårborttagning, och allt detta sker i ett enda innovativt handstycke.

Frågor?

Vi vet att man kan ibland frågor eller är osäker på något gällnade våra behandlingar. Eller vad som passar just dig. 

Ring oss

(Endast tidsbokning) Telefontid: mån-fre mellan 12.00 och 15.00

Maila oss

info@the-clinic.se