Våra behandlingar

The Clinic

The Clinic Västerås erbjuder det senaste inom estetiska behandlingar. Vi kan med stolthet erbjuda allt från kemiskpeeling, fillers till laserbehandlingar. Se länkarna nedan för att läsa mer om behandlingarna vi erbjuder.

Botox

Botuliumtoxin typ A även kallad för botox är ett muskelavslappnande ämne som sprutas in i muskulaturen under huden och används för att behandla rynkor i ansiktet.

Läs mer om botox

Fillers

Fillers med hyaluronsyra kan definera ansiktskonturerna, fördela volymerna i ansiktet och behandla rynkor. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym.

Läs mer om fillers

Hårborttagning

Vi anser att vår maskin är bäst, den använder tre våglängder, tillsammans med kombinationen av absorption och penetrationsnivåer, ger det en mycket effektiv, smärtfri och snabb permanent hårborttagning, och allt detta sker i ett enda innovativt handstycke.

Läs mer om hårborttagning

Microneedling

Microneedling Microneedling är en behandling som effektivt förbättrar huden, minskar fina linjer, slapp hud och ger dig samtidigt lyster. Vi arbetar med micropen som är en avancerad nålteknik med 9 tunna steriliserade nålar som skapar micro kanaler i huden.

Läs mer om microneedling

Tandblekning

Vill du få fina vita tänder enkelt och snabbt på ett säkert sätt? Då hjälper vi dig. Vi arbetar med Beyond Polus som är en välkänd tandblekningsmetod och som är extra effektiv på svårblekta tänder.

Läs mer om tandblekning

Konsultation

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation. För att hitta den behandling som passar dig bäst. Behandlingar det gäller är Microneedling samt Soprano Ice Platinum

Läs mer om Konsultation

Varför välja The Clinic

Vi har flera års erfarenhet vi har arbetar med filler, laser, hudföryngring och medicinska ansiktsbehandlingar.

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att kunna svara på era frågor och kunna ta fram den bästa behandlingen för dig.

Vi arbetar bara med marknadens bästa lösningar en av dem när det kommer till hårborttagning använder vi oss av Alma – Soprano ICE Platinum.

Genom den teknologin kan Soprano ICE Platinum ge dig bästa möjliga resultat på marknaden och behandla alla hudtyper smärtfritt och snabbt.

Alla injektionsbehandlingar utförs endast av erfarna läkare. Så du kan vara säker. 

Flera års erfarenhet

4.9 - Bokadirekt.se

Vi följer alltid upp efter behandling

Alla injektionsbehandlingar utförs endast av erfarna läkare.