Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Fillers

Fillers med hyaluronsyra kan definera ansiktskonturerna, fördela volymerna i ansiktet och behandla rynkor. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. En tredjedel av kroppens egna hyaluronsyra bryts naturligt ned och ersätts varje dag och den naturligt förekommande hyaluronsyran minskar kraftigt med åldern.

 

När hyaluronsyra injiceras tas den initialt upp av huden men de estetiska effekterna går dock tillbaka efter varierande tid. Injektionerna kan släta ut tunna linjer och ansiktsveck samt göra läpparna fylligare.
Vilket behov du än har, allt från rökrynkor, kråksparkar, bekymmersrynkor, läppförstoring eller skrattrynkor finns det alltid en lösning.

Vi använder oss av ett fåtal utvalda fillers på The Clinic och de är endast högkvalitativa fillers. De är inte permanenta utan bryts ner naturligt av kroppen. För maximal effekt bör du behandla dig kontinuerligt, gärna ett par gånger per år.

  • Estimerad tid: 30min
  • Ingår: Professionell personal & rådgivning
  • Pris från: 1990 kr:-
  • Boka nu

Användningsområden

Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende.

Läppar

Marionetter, kråksparkar och nasolabial veck

Djupa och ytliga rynkor

Kindben, näsa och haka

Nasolabial veck

Före behandling

Vid ankomst till kliniken får du fylla i en hälsodeklaration för att säkerställa att du är lämpad för en injektion med Fillers. Vår läkare behöver säkerställa att du inte har en infektion vid behandlingsområdet och att du inte äter en viss typ av antibiotika. Du och läkaren börjar med en konsultation där du får berätta om vad du vill uppnå för resultat med behandlingen och vilka rynkor som skall behandlar.

Efter behandling

Efter din behandling med fillers så kan du normalt återgå till arbetet eller träffa vänner. Det varken syns eller känns att du har gjort en behandling. Du kan bli lite röd den första timmen eller uppsvälld precis vid nålsticksområdet men detta går över.