Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Botox

Botuliumtoxin typ A även kallad för botox är ett muskelavslappnande ämne som sprutas in i muskulaturen under huden och används för att behandla rynkor i ansiktet.
Med Botox minskar man ansiktsmuskulaturens aktivitet som orsakas av upprepande mimik, stigande ålder och genetiska anlag.

Ansiktsrynkor kan få oss att se äldre ut än vi känner. I vissa fall kan de ge oss ett oroligt, trött eller bedrövat uttryck utan att vi på något sätt känner så.
En injektionsbehandling med Botox passar dig som snabbt och effektivt vill få bort rynkor i ansiktet, och den är väldigt effektiv!

 

The Clinic i Västerås utför en botoxinjektion

 • Estimerad tid: 30min
 • Ingår: Professionell personal & rådgivning
 • Pris från: 1,990:-
 • Boka nu

Behandlingsområden

En injektionsbehandling med Botox (Botulinumtoxin) är till för dig som snabbt och effektivt vill få bort rynkor i ansiktet. Det är en säker behandling som utförs av en legitimerad läkare med stor erfarenhet.

De områden som vi behandlar med Botox är:

Horisontella Pannrynkor

Bekymmersrynkan mellan ögonen (Glabella)

Kråksparkar eller skrattrynkor runt ögonen

Före behandlingen

Vid ankomst till kliniken får du fylla i en hälsodeklaration för att säkerställa att du är lämpad för en injektion med Botox. Vår läkare behöver säkerställa att du inte har en infektion vid behandlingsområdet och att du inte äter en viss typ av antibiotika. Du och läkaren börjar med en konsultation där du får berätta om vad du vill uppnå för resultat med behandlingen och vilka rynkor som skall behandlar.

Efter behandlingen

Efter din botox behandling så kan du normalt återgå till arbetet eller träffa vänner. Det varken syns eller känns att du har gjort en behandling. Du kan bli lite röd den första timmen eller uppsvälld precis vid nålsticksområdet men detta går över.

 • Dag ett

  Före behandlingen

  Vid ankomst till kliniken får du fylla i en hälsodeklaration för att säkerställa att du är lämpad för en injektion med Botox. Vår läkare behöver säkerställa att du inte har en infektion vid behandlingsområdet och att du inte äter en viss typ av antiobiotika eller läkemedel som påverkar musklernas nervsignaler. Du och läkaren börjar med en konsultation där du får berätta om vad du vill uppnå för resultat med behandlingen och vilka rynkor som skall behandlar.

 • Dag ett

  Under behandlingen

  Läkaren injicerar med en extra tunn nål för att minska obehaget och för att minimera risken för blåmärken. I små omgångar portioneras Botox in i huden vid det områden som ska slätas ut. Behandlingen tar ca 10-15 min.

 • Dag ett

  Efter behandlingen

  Efter din botox behandling så kan du normalt återgå till arbetet eller träffa vänner. Det varken syns eller känns att du har gjort en behandling. Du kan bli lite röd den första timmen eller uppsvälld precis vid nålsticksområdet men detta går över. Det är vanligt att känna av en lättare huvudvärk som går att behandla med receptfria smärtstillande mediciner. Undvik att massera det behandlade området den första tiden då risken är att Botox kan sprida sig till områden du inte önskat att behandla. Vi avråder även hård fysisk träning det första dygnet.  

 • En vecka senare

  Resultat

  Resultatet av behandlingen framträder gradvis och full effekt visas oftast efter 1 till 2 veckor. Hur länge resultatet håller i sig varierar och skiljer sig från person till person men man brukar säga mellan 3-6 månader.